Макар да бихме казали, че никога не е твърде рано да започнеш да развиваш вкуса за качествено кино на детето си… понякога все пак е твърде рано. Певицата Граймс разкри, че един от филмите, които е гледала със сина си Екс (пълно име: X Æ A-XII) е военната класика на Копола „Апокалипсис сега“.

Филмът, който е дълъг два часа и половина, съдържа множество сцени на насилие и смърт, а в една от сцените е заснето убиването на истински бизон по особено брутален и кървав начин. За щастие тези кадри едва ли ще травмират детето, което е само на пет месеца.

Снимка: Getty Images

Гледах „Апокалипсис сега“ и други такива филми с бебето“, сподели Граймс в интервю за „Ню Йорк Таймс“. „Той обича радикалното изкуство. Наистина му харесва и не мисля, че има проблем да му го показвам на този етап.

В интерес на истината, подходът на Граймс може би е правилен. Така малкият X Æ A-XII няма да е толкова стресиран, когато гледа сцената със смъртта на Муфа са в „Цар лъв“ или дори „Бамби“ (обявен за най-травмиращият филм на всички времена).

Снимка: Getty Images

От друга страна ще е интересно да видим в какъв човек ще се превърне синът на Граймс и на предприемача Илон Мъск. Момчето привлече вниманието на всички веднага след раждането си, след като получи нестандартното име X Æ A-12. По-късно името трябваше да бъде променено на X Æ A-XII, тъй като законите на Калифорния забраняват използването на цифри в името.