Американският рапър Фети Уап, който е най-известен с песента си „Trap Queen“, е загубил дъщеря си. Това потвърди майката на момичето в социалните мрежи.

„Това е моята невероятна, красива, забавна, любвеобилна, умна и твърдоглава русалка“, написа жената в Инстаграм. „Ако видите тази публикация, напишете в коментар или кажете пред себе си „обичам те, Лорън“, защото казват, че душите могат да почувстват любовта ви. Почивай в мир.“

Майката на момичето е премахнала всички останали публикации в профила си и е написала, че на този етап няма да отговаря на лични съобщения.

Макар едва сега да получаваме потвърждение за това, някои източници твърдят, че 4-годишната Лорън е починала още в края на юни. Не се посочва каква е причината за смъртта на момичето.

Заради заболяване на очния нерв Фети Уап губи зрението си още като дете.
Снимка: Getty Images

Това не е единствената загуба на рапъра през последните месеци. През октомври той загуби и брат си.

„Загубих толкова много хора, че вече започвам да го чувствам като нещо нормално, но когато става дума за брат ми е различно“, написа той. „Знам, че казваше да не плачем за теб, но не знам какво ще кажа на племенника си, когато ме попита защо не съм се уверил, че си добре.“

Освен на Лотън, рапърът е баща на още 5 деца на възраст между 3 и 10 години.