Първата ни ракета в женския тенис Цветана Пиронкова пази ревниво личния си живот от светлината на прожекторите и макар все още да няма официално потвъждение, че тя й съпругът й Михаил Мирчев, който е бивш футболист, очакват наследник, няколко факта говорят именно за предстоящо щастливо събитие в спортното им семейство.

Една от причините, които засилват слуховете около евентуална бременност на полуфиналистката от Уимбълдън, е, че Цвети не е участвала в официален двубой от 6 юли миналата година.

През септември, няколко дни след 30-я си рождения си ден, Цвети заяви, че тенис сезонът е приключил за нея заради травма в рамото. „За съжаление, моят тенис сезон приключи рано, но погледнат от хубавата страна, фактът ме накара да прекарам повече време у дома със семейството и приятелите“, написа Пиронкова в Инстаграм.

Освен това Цвети не взе участие и в турнирите в Австралия през януари.

Друга причина, която ни кара да се усмихваме радостно при мисълта за бременността на първата ни ракета в женския тенис, е поредицата от скорошни снимки, които откриваме в профила й в социалните мрежи. На едно от тях, правена през ноември 2017 година, Цветана е с широк пуловер, прикриващ корема й.

Следващите фотоси също прикриват много умело. На тях пловдивчанката е или с широки блузи, или с връхни дрехи, които не дават никаква възможност да хвърлим поглед на корема й.

На фотос, заснет по Коледа, пък Цвети прикрива корема си с подарък...

Последната актуална снимка на тенисистката ни, споделена в Инстаграм, е от 26 януари, и коремчето й отново е покрито майсторски.

30-годишната ни ракета и съпругът й Михаил сключиха брак през юли месец 2016 година в столичен хотел. По-рано същата година двамата се сгодиха. Преди това двамата са били заедно от 6 години.