Ако случайно сте пропуснали първата част на материала, заповядайте:

Сега се фокусираме върху още няколко забележителни мъже на нашето време, които сякаш с годините стават по-харизматични, по-пленителни и изглеждат по-секси от всякога.

Джордж Клуни

Възраст: 58

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

От „Спешно отделение“ до „Гравитация“ и от д-р Дъг Рос до Мат Коуалски – едва ли има жена, която не е чувала заглавията на филмите и не е въздишала по героите, в които се въплъщава Джордж Клуни. Чувството му за хумор и леката усмивка са негова запазена марка. Как ви се струва на 58, момичета?

Том Круз

Възраст: 57

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Когато е само на 19, Том получава първата си роля в киното. Успехът не закъснява и лицето му бързо става разпознаваемо и любимо на милиони хора по света. Трябва обаче да признаем, че не сме особени привърженици на пластичните операции, но корекцията на кривия му преди нос е доста успешна.  

Патрик Демпси

Възраст: 57

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

През юли 2007 г. Патрик Демпси е поставен от френското списание Elle на 13-то място сред най-желаните мъже на планетата. Става световноизвестен с ролята си на неврохирурга д-р Дерек Шепърд в медицинската драма „Анатомията на Грей“.

Матю Макконъхи

Възраст: 49

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Знаете ли, че по време на ученическите си години актьорът е избран за най-красив ученик в годишника на гимназията? Обзалагаме се, че който е гласувал за него тогава, днес би си заложил и двете ръце, че той е един от най-привлекателните и харизматични мъже на планетата.

Том Харди

Възраст: 42

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Харди е обявен от списание GQ за един от 50–те най-добре облечени британци за 2015 г. Освен добър усет за мода Едуард Томас Харди има и забележителен женски фен клуб, в който членуваме и ние.