"Форинър" се завръщат в България - в рамките на турнето си, рок величията ще посетят най-горещите музикални точки в Европа - включително и София, където ще страхотно шоу в Зала 1 на НДК на 27 май 2022 г.

С 10 мултиплатинени албума, над 80 млн. продадени копия, и неподражаем стил, "Форинър" са една от най-успешните банди в историята на рок музиката.

Хитовите им песните се превръщат в химни на цели поколения, а разтърсващите им изпълнения на живо и неповторима енергия на сцената обещават незабравимо преживяване.

След над 40-годишна музикална кариера "Форинър" продължават да превземат световните класации, а хитовете им имат над 10 млн. слушания всяка седмица.

На 27 май 2022 г. в Зала 1 на НДК ще слушаме на живо хитове на групата като "I Want To Know What Love Is", "Cold As Ice", "Hot Blooded", "Waiting For A Girl Like You", "Feels Like The First Time", "Urgent" и много други.

Билетите за концерта на "Форинър" вече са в продажба на цени от 60 до 140 лева са, като могат да бъдат закупени в мрежата на Билет Бг.

А сега се заредете с рок енергия за предстоящия концерт на "Форинър" с едни от най-големите хитове на легендите.

Foreigner - Urgent

Foreigner - I Want To Know What Love Is

Foreigner - Cold As Ice

Foreigner - Waiting For A Girl Like You

Foreigner - That Was Yesterday

Foreigner - Say You Will

Foreigner - I Don't Want to Live Without You 

Foreigner - Juke Box Hero

Foreigner - Double Vision

Foreigner - Hot Blooded