Представяме ви мъжката гледна точка по въпроса кои са осемте женски гряха. Текстът ни изпрати Пламен Василев. Благодарим! Ето как и ти можеш да ни изпратиш свой авторски текст.

Какво искат жените? Кой или какво ги прави щастливи? Защо са такива, каквито са? Наистина ли са от Венера?
Това са все въпроси с повишена трудност за средностатистическия мъж. Защо ли? Просто, защото жената е най-сложното ''изобретение'' за противоположния пол и едва ли скоро загадката, наречена ''жена'' ще бъде решена.

Същността на жената е такава, че да те докара до... грях. Символът на всички жени посвета и нейният първообраз, е Ева-изкусителката на първия мъж в Райската градина.

Жените не могат да избягат от от греховната си природа. Тя им е закодирана още от Сътворението на света.


Светица или грешница?
Смятам, че такава дилема относно нежната половина от човечеството не би трябвало да има. Тя винаги е грешница, макар и не винаги да го показва. Светостта  е просто нещожен процент от женската същност.
За да докажа тази моя теория, ще ви попитам: Чува ли ли сте за осемте женски гряха? Ако не-значи въобще си нямате понятие от жени! Ако пък ги знаете, трябва да ви удостоят с Нобелова награда за ''разгадаването на енигмата, наречена ''жена''.

Ето все пак кои са 8-те женски гряха - #зли, # злобни, #манипулативни, # неискрени, # несигурни, #превзети,#ревниви, # лицемерки.

Струва ли ви се познато? Топлата вода вече е открита. Време е да ''намерим'' и.........ЖЕНАТА!
Cherchez la femme!