Аз ли бъркам някъде? 

Какво изобщо е това? 

А дали го имат и другите деца? 

Това са въпроси, които си задават абсолютно всички мами, дойде ли моментът с появата на бебешките крусти, или така наречените млечни корички. Те, както и всичко, свързано със здравето на бебчето, определено могат да станат повод за притеснение. Не бива да се тревожите. Появата на крустите не налага медицинска терапия. Обичайно те изчезват до края на първата година на бебето, като пикът им е около третия месец.

В първите месеци бебетата са физически ограничени в действията си и за елементарни състояния на дискомфорт. Порасналите деца могат да се почешат, срешат, изкъпят и избършат. Така се отстраняват ненужните клетки от повърхността на кожата. Бебетата не умеят това. Те демонстрират дискомфортните си състояния емоционално и шумно и така търсят помощ.

Затова все повече супер мамите търсят специализиран продукт, който да покрива всичките им изисквания. В помощ на родителите специалистите на Бочко създадоха шампоан, който деликатно измива кожата и косата, и се справя с млечните корички (бебешките крусти).

Специалната формула на шампоана се грижи деликатно за отстраняването на бебешките крусти. Поддържа кожата на бебчо чиста и здрава, нежна е към очите и овлажнява кожата и косата на вашето малко съкровище. Шампоанът помага не само да се отървете от млечните корички, но и да предотвратите тяхното повторно появяване.

Вложеният активен комплекс има функция да регулира свръх производството на себум и ограничава образуването на крусти. Допринася за баланса на микрофлората и възстановява естественото рН на кожата. Успокоява сърбежа и намалява лошата миризма.

За видим резултат използвайте шампоана до 2 до 3 пъти седмично в продължение на 3 седмици.

Шампоанът против крусти на Бочко прави времето за баня едно щастливо преживяване за мама и мъничето – бебето е спокойно и щастливо, а мама е доволна супер мама!