Ако обичате да прекарвате свободното си време на открито и се радвате, когато децата ви са здрави и активни, имаме интересно предложение за вас. 

Stamatin Kids Cup ще събере на едно място най-добрите млади тенис таланти, които да премерят своите умения и да се забавляват заедно. Турнирът е част от календара на Българската федерация по тенис и ще се проведе в рамките на три дни - на първи, втори и трети септември 2023 г. в партньорство със спортен клуб „Дема“.

Септември е онова време от годината, в което силните летни жеги вече са преминали, но топлото все още ни позволява да стоим до късно навън. И макар все по-често да започваме да говорим за началото на учебната година, нека дадем на децата още малко свобода и време за волни игри и забавления. На родителите също.  

Достъпът за всички желаещи да посетят турнира е свободен.

В турнира ще вземат участие 48 деца на възраст между 10 и 12 години.

  • Във възраст до 10 години ще се състезават 16 момчета и 16 момичета, разделени в 4 групи по 4 деца.
  • Във възраст до 12 години участие ще вземат 8 момчета и 8 момичета, разделени в 2 групи.


След изиграването на срещите в групите ще се излъчат победителите, които ще се премерят сили на полуфинал и финал на 3-ти септември. Победителите ще бъдат наградени на церемония в края на деня, като отличилите се състезатели ще получат медали и ваучери за спортен магазин, а победителите ще получат и купата на Stamatin Kids Cup.

Всеки обича да е победител, но дори и да не разчитате на силен форхенд или бекхенд, може да сте сигурни, че ще има интересни активности и за вас. Знаете ли, че дори големият ни шампион Григор Димитров като малък е имал друга страст? В детските му години това били мотоциклетите и колелата. Той дори взел участие в състезание, но след това открива истинската си любов - тениса.

На турнира освен мачовете са предвидени тенис викторина с подаръци и изненади, както и парти, по време на което ще бъдат раздадени награди за „Най-точен сервис“, “King of the court”, “Dance challenge”.

Тенис турнирът Stamatin Kids Cup се осъществява изцяло с подкрепата на Stamatin Kids.

 

Stamatin Kids е детски сироп за имунитет, с внимателно подбрани натурални съставки. 
Съдържа бета-глюкан от гъба кладница и билка Ракитник, които подсилват защитните сили на детския организъм. Не съдържа консерванти, подсладители и глутен и е подходящ за деца над 1 година. Предлага се в 3 различни вкуса – ябълка, круша и череша.