Да си свеж и да печелиш – да бъдем честни, има ли някой, който не би искал да му се случват тези две неща?

Особени са последните години и понякога е възможно да забравяме, че късметът и да се чувстваме добре са част от живота. При това задължителна! Да, точно така – нали не си представяте, че сме създадени за мъки и пропуснати шансове?

И има съвсем лесен начин да ви го докажем.

Провокирайте късмета си, като се включите в томболата на BILLA, от която може да спечелите блендер Zwilling Enfinigy.

Лесно е!

  • Купувате продукт Zwilling и не изхвърляте касовата бележка, както много често правим всички.
  • Регистрирате кода от нея на billapromo.bg – през телефона, докато чакате на спирката, или пък на компютъра у дома, малко преди да си налеете чаша вино.  

Остава да разберете дали вие сте късметлията за седмицата, защото всяка седмица до 13 април 2022 г. един, направил тези две стъпки, ще получава блендер на марката.

Кога за последен път осъзнахте, че имате късмет?

А замисляли ли сте се, че късмет е да можеш да целунеш любим човек и да прегърнеш детето си?
Късметлия си , ако можеш да се обадиш на майка си и да й разкажеш деня си.
Чист късмет е и да живееш с добри и разбрани съседи.
Късмет, за който мнозина мечтаят, са добрата работа и колегите, които правят времето от 8 до 17 леко и бързо. Късметлии сте и да ползвате дебитната си карта за покупките, които желаете. 

Но късметът не пада от небето – за него трябва да се работи и да си лоялен.

Лоялните клиенти на BILLA получават по 1 точка срещу всеки 10 лв. от покупките си. Със събраните точки може да купите на промоционални цени вакуумиращи кутии за запазване на свежи продукти.

Стартовият комплект Fresh & Save е от 7 части и е идеалният начин да се подготвите за съхранение на храна във вакуум. Съдържа един среден и един голям вакуумен контейнер за замразяване и микровълнова печка, 2 малки и 2 средни вакуумни торбички за многократна употреба, устойчиви на топлина и замразяване, и удобна вакуумна помпа. Така може да пазарувате веднъж седмично и да охлаждате или замразявате пресни плодове, зеленчуци, месо и риба в контейнерите и торбичките.

Здравето и комфортът също са голям късмет, нали?