В света на домакинството и поддръжката на дома, търсенето на един продукт, който може да се справи с всичко, често звучи като мит. Затрупани сме с различни препарати, които ни обещават, че ще се справят с упоритите петна по дрехи, обувки или текстила у дома, но ефектът не е този, който всички очакваме.

Ако и вие като нас си казвате: „Ех, да имаше един магически продукт, който с едно впръскване да изчисти всичко…“, имаме новина за вас, открихме именно това „чудо“, което ще се справи с всички упорити петна!

В началото и ние не вярвахме, но дочухме от няколко приятелки, които ни го препоръчваха горещо и с удивление ни разказваха, как кецовете и обувките им стават като нови, след като са ги почистили с универсалният обезмаслител Chanteclair!

Освен това цената му е почти наполовина на масовите универсални почистващи препарати.

Универсалният обезмаслител Chanteclair се справя наистина с всичко у дома - кухнята, хладилника, печката, дори и с петната по дивана или килима. Уверено можем да ви кажем, че този обезмаслител може да премахне дори най-упоритите замърсявания с лекота.

Освен, че го тествахме, се разровхиме, за да разберем повече, откъде идват „магическите“ му сили и къде можем да ги приложим.

Мощността на тройното действие

Обезмаслителят Chanteclair предоставя три основни действия: обезмасляване, отстраняване на петна и цялостно почистване. Специално създадената му формула е мощна и ефективна, премахвайки дори най-упоритите замърсявания.

Подходящ за кухнята, банята, барбекютата, велосипеда, автомобила и дори като предварителна обработка на дрехи, той е перфектният помощник за почистване на всички повърхности. Бърз ефект, който не само почиства за секунди, но и оставя свеж и естествен аромат.

Можем да го използваме дори и на открито. Бързо и лесно се справи със замърсяванията по велосипедите и тротинетките на децата, като ги направи като нови.

Иновация в едно „пръскало“

Бутилката на обезмаслителя Chanteclair е проектирана по иновативен начин, така че „пръскалото“ да успее да достигне и труднодостъпните места, но същевременно да пести продукта, за да гарантира, че нито една капка от Chanteclair не се използва напразно. Освен това можем да го използваме във всички посоки дори и обърнат с главата надолу - пръскалото работи без проблем.

С едно впръскване обезмаслителят Chanteclair не само почиства, но и оставя свеж естествен аромат, който прави всяко пространство приятно и освежено. Откриваме го в няколко различни аромата с лавандула, лимон, Марсилия и сода бикарбонат.

Начин на употреба

Използваме го за всякакви повърхности с изключение на дърво и прозрачни пластмасови повърхности. Напръскваме върху избрана от нас повърхност, след което изплакваме с гъба. За упорити замърсявания оставяме да престои за няколко секунди.

За дрехи и текстил важат същите лесни правила, просто напръскваме върху петното и след това изпираме в пералня, както обикновенно. Същата процедура прилагаме и за белите кецове или маратонки, но ако не ги перете в пералнята, може да ги изплакнете с чиста гъба с вода и след това да ги подсушите.

Когато почистваме петна по повърхността на дивана, трябва първо да почистим с прахосмукачка, за да отстраним прах и твърди частици. След това в купа с малко вода, в която сме впръскали няколко пъти от препарата, почистваме с гъба желаните замърсявания. С чиста кърпа, навлажнена с вода, забърсваме обработените места.

Универсалният обезмаслител Chanteclair определено е първият ни избор, когато искаме да се отървем от замърсяванията по мебели, кухненски уреди, банята и навсякъде, където искаме да ни е чисто.

 

Advertisement