Кой е казал, че няма как да сте стилни, докато носите спортни дрехи? Много хора все още смятат, че спортното облекло е създадено единствено и само за спортуване. Е, за щастие модните тенденции говорят друго. Марката Puma е сред тези, които го доказват още от създаването си. Тя се превърна в една от най-харесваните и предпочитани марки, създавайки спортни дрехи, които в същото време са стилни и подходящи както за спорт, така и да се носят в ежедневието.

Puma в годините се наложи като една от най-елегантните марки сред останалите спортни брандове. Известни с градския стил, който създават, Puma е предпочитана марка не само от спортисти, но и от много млади хора. В допълнение, марката се превърна в любима и за много известни личности, които я добавят в своето ежедневие. Може би и това допринесе за нейното гръмко завръщане в последните години.

Новите модни тенденции, които се наложиха през последните няколко сезона, промениха много правилата в модата. Като започнем от кежуал (casual) стила, който е съчетание между елегантното и комфортното и стигнем до тенденцията атлежър, която съчета света на спорта с ежедневния свят, то можем да кажем че нищо не е същото.

Във всички тези наложени промени се оказа, че марката Puma много добре успява да се впише, като предлага стил, комфорт и удобство, подходящи за всеки един ден и различните случаи, като започнем от спорта и стигнем до офиса, където има по-строги изисквания към облеклото.

Едно от най-специфичните и характерни неща на Puma са различни модели обувки. Затова сме и на мнение, че те се вписват отлично с новите тенденции, които модата и младите хора налагат. Едни от най-актуалните модели обувки на Puma са сникърсите, които станаха фаворити на много жени. Бързо изместиха високите токчета и се вписаха чудесно в офис стила.

Сникърсите на Puma могат да ви отведат навсякъде. Облечени в спортен клин, дънки или панталон, в актуалните неонови цветове, съчетани с любими аксесоари, които са идеалния завършек на всяка визия. Днес ще ви предложим няколко начина, по които можете да ги съчетавате, така че да се чувствате комфортно и стилно както в спорта, така и в ежедневието.

Елегантни в спорта

Това, че отивате да тичате или да се проливате пот във фитнеса, не означава, че не можете да изглеждате стилни, докато спортувате. Можете отлично да съчетаете спортен клин и къс спортен топ с цветни сникърси на Puma. В последните няколко сезона неоновите цветове се превърнаха в хит, така че точно тук биха се вписали чудесно.

Като аксесоар на тази визия можете да  добавите цветна чантичка за кръста. Това я превръща в идеална визия както за фитнес залата, така и за една приятна разходка някъде сред природата. Доказателство, че с Puma можете да сте стилни навсякъде.

Стилни в офиса

През последните години все повече големи компании се отказаха от строго официалния стил и дадоха свобода в начина на обличане на служителите. С налагането на кежуал тенденцията се доказа, че удобството не е за сметка на стила. Можете да съчетаете елегантен блейзър с панталон и изчистени сникърси на Puma. В допълнение добавете една елегантна кожена раница и завършете с метално колие тип “верига”, които ще бъдат на върха и тази година. Така постигате стилна визия, която да ви донесе и комфорт.

Вечният деним

Денимът си остава най-голяма класика в модата, която някога е съществувала. Той е винаги перфектното решение в ежедневието. Съчетан със сникърси на Puma се превръща в идеалния аутфит за разходка с приятели.

Перфектната пролетна визия

И не на последно място са така актуалните къси рокли с цветен принт, които перфектно се съчетават с удобните сникърси на Puma. Колкото и ужасно да звучи на някой, всъщност тази странна комбинация на спортни обувки и ежедневна рокля стои доста добре. Тя е съчетание от женственост и удобство в едно, което я превръща в любимата визия на много жени.

Puma са марка, която съществува от толкова много години и е позната в цял свят. Тя няма как да бъде объркана още като видите логото , а да не говорим за нейния характерен стил. Това я превръща в една уникална спортна марка, която предлага не само удобство, но и елегантност както в спорта, така и в ежедневието.