Истината е, че всички градски момичета се борим с почти едни и същи проблеми, свързани с кожата на лицето – липса на блясък, дехидратация, премахване на уморения сив цвят на кожата. Спазването на бюти режим е един от начините да се преборим в несъвършенствата и да озарим лицето си – както с красива кожа, така и ослепителна усмивка.

Използването на продукти с ниацинамид се превърна в една от най-предпочитаните стъпки в бюти рутината на жените. Витамин В3 или ниацин (ниацинамид) е жизненоважен. Едно от качествата му е възможността да обновява повърхностния слой на кожата.

Козметичните продукти с ниацинамид решават следните проблеми:

  • запазват влагата на кожата в дълбочина
  • видимо стягат разширените пори
  • не им позволява да се запълват
  • възстановяват свежестта на кожата
  • изравняват тена

Ето защо е толкова важно да включим такива продукти в ежедневната си бюти рутина, ако искаме да имаме озарена и здрава кожа.

Дневният крем на MIXA Niacinamide Glow Illuminating Moisturizer е добър вариант, тъй като комбинира в едно три от най-добрите съставки в козметиката. Той е обогатен с ниацинамид, витамин Cg* и сквален - тройна сила за интензивна хидратация. Формулата му е хипоалергенна, което го прави подходящ и за най-чувствителна кожа.

Просто кажете "довиждане" на уморената и безжизнена кожа и се радвайте цял ден на равномерен тен и сияйно лице. Проучвания на МIXA, при които са тествани 65 жени на възраст между 24 и 64 години, сочат, че кремът придава до 92% повече естествен блясък.ПОЛЗИТЕ ОТ НИАЦИНАМИДА

Ниацинамидът има благотворно влияние върху кожата. При редовната употреба той стяга разширените пори и кожата изглежда по-плътна и озарена. Ниацинамидът създава добра здравa бариера, която предпазва загубата на влага. Може да използвате крема, ако кожата ви е суха и дехидратираната. Той е изключително толерантен към други съставки в козметиката. Комбинира се успешно с ретиноли, пептиди, хаилуронова, AHA- и BHA-киселини, витамин С и антиоксиданти.

MIXA Niacinamide Glow Illuminating Moisturizer е с оптимална концентрация на ниацинамид, витамин Ц и сквален за максимален ефект. 

КЪДЕ ДА ГО ВКЛЮЧИМ?

Добре е да си създадете базова рутина, която да следвате ежедневно. За успешното действие на съставките са важни не само продуктите, но и тяхното по-продължително прилагане, за да има ефект. Използвайте 4 седмици и ще видите как кожата ви става с по-бистър тен и с осезаем блясък.

Ниацинамидът може да се използва под формата на серум или когато е в състава на крем. Той се включва в ежедневната бюти рутина като се използва върху кожа, почистена с мицеларен продукт и преди полагане на продукт със SPF фактор.
 Може да използвате ниацинамид както сутрин, така и вечер.

Ако кожата не се омазнява, сутрин може да се измива само с вода или да почистите с мицеларна вода. MIXA Niacinamide Glow micellar water е обогатена с ниацинамид и витамин Ц. Тя е с неутрално pH. Нежно премахва грим и нечистотии и оставя кожата сияеща и чиста. Няма нужда да изплаквате след това. 

След това нанесете крема. Когато използвате MIXA Niacinamide Glow Illuminating Moisturizer, няма да се затруднявате да мислите за реда на продуктите. С тази стъпка ще доставите нужната хидратация на кожата си и ще направите тена си равномерен. 

Ежедневието ни е такова, че трудно ще избягаме от замърсяването, стреса и умората, но винаги има начини да помогнем на кожата си в постоянната битка с тези фактори.

Тежки слоеве грим и инвазивните интервенции могат да ни донесат сериозен дискомфорт – физически и финансов. Затова е важно да полагаме грижи за себе си, да подбираме правилните продукти и да не пренебрегваме ежедневната бути рутина.

Чувствителната кожа има нужда от специални грижи. Това е безспорен факт. Ето защо може да се доверите на MIXA. Вече 100 г. брандът работи, за да създава най-добрите решения за всички типове кожи. 

*дериват на витамин С