Привлекателност, комбинирана с впечатляваща елегантност и дискретна чувственост - така накратко можем да определим творчеството на лондонската дизайнерка Никола де Ман. Младата дама прави своя дебют на Лондонските седмици на модата през 2007 г. През 2012 тя създава новата дизайнерска серия за NIVEA Soft. Три впечатляващи, женствени дизайна с примамливи мотиви в живи цветове красят опаковките на NIVEA Soft, като по този начин добавят и нотка красота към ежедневната грижа за тялото.

Птичи полет

нивеа
Цветните и деликатни колибрита са вдъхновени от идеята за движението в живота, от ритъма и повторението.

Отражения на пеперуди

нивеа
Отразява формите и мотивите на крилете на дневна и на нощна пеперуда, повлияни от психеделичните дизайни на 60те години на 20ти век.

Цветни мечти

нивеа
Вдъхновена от концепцията за живота на една снежинка, идеята се ражда през един студен зимен ден в Лондон. Всяка снежинка е уникална – със своя собствена  очароваща и сложна красота.

NIVEA Soft има интензивно хидратираща формула, която незабавно освежава лицето, ръцете и тялото, като прави кожата по-мека и нежна. Малък разкош в ежедневието, подобната на бита сметана текстура на NIVEA Soft’s бързо попива в кожата и съдържа натурално масло от жожоба и витамин E. Веднага получавате дълбоко хидратирана, красива кожа, която изглежда освежена и се чувства мека.

За напълно приятно преживяване за кожата, сега NIVEA Soft комбинира усещането за свежа кожа с вдъхновяващите модни илюстрации на Никола де Ман, създадени, за да подчертаят красотата на всеки един ден.