Обичаме онази тръпка от отварянето на кутия, в която има нещо ново. Нещо, което току-що сме грабнали от рафта с козметика и нямаме търпение да опитаме как ще ни стои, в уюта на дома. 

И тази тръпка остава всеки път, когато тестваме нов продукт. А още по-хубаво е, когато тръпката продължи и след това, защото продуктът е успял да надскочи очакванията ни. 

Този път тестваме новата спирала L'Oréal Paris Telescopic Lift.

Пролетта навън провокира желанието ни да поглъщаме с очи всички цветове, гледки, изгреви, нацъфтели в бяло клончета и онова нежно теменужено, което е осеяло поляните. Смело отваряме очи - и за пролетта, и за този нов продукт на Loreal. 

Новата спирала L'Oréal Paris Telescopic Lift е с ексклузивна четчица, която едновременно повдига и извива миглите. Според инструментален тест, в който са се включили 25 жени, спиралата осигурява 

ДО +5 ММ ПО-ДЪЛГИ МИГЛИ

Едно от най-важните неща, за да се получат красиви, извити мигли, е четчицата на спиралата. Тази на L'Oréal Paris Telescopic Lift може да ви изненада с лекотата и формата си. 

Предната част на четчицата е за повдигане на миглите. В ъгълчето на окото са най-късите мигли и всъщност много често те остават негримирани, защото обикновените четки не могат да стигнат до тях.

Страничната част на четката пък е за допълнителен обем и дължина. 

Според потребителски тест, направен сред 111 жени, спиралата придава

ОБЕМ, КОЙТО СЕ ЗАПАЗВА ДО 36 ЧАСА  

Прекарвайки много време в работа пред компютър, за много жени е важно спиралата да не провокира насълзяване и свръхчувствителност. Знаете онзи неприятен момент, когато усещате дискомфорт по ръба на клепачите, а в допълнение оъ външния ъгъл на окото потича сълза, която може да размаже целия ви грим. 

От теста на спиралата се убедихме, че дори дълга сменя на уеб редактор на сайта с продължителна работа пред компютър не успя да провокира такова сълзене. Спиралата не се размаза и не се образиваха бучици. 

Всъщност не е ли това, за което мечтае една жена? Да се буди красива и да вижда света през красиви очи.