Дългоочакваното шопинг събитие на сезона е утре! На 18 ноември рано сутринта след 7 ч. eMAG ще дръпне завесата и на сцената ще излязат неустоими оферти от всякакъв характер. Можете да се сдобиете с най-разнообразни продукти, защото на платформата на eMAG са подготвени над 2 милиона броя продукти на склад в най-разнообразни категории – от електроника, големи и малки домакински уреди, през мода, спорт и лична грижа, до детски стоки и стоки за дома. 

А най-хубавото е, че още на следващия ден (19 ноември) започват доставките. За да влезете в подходящото настроение, направихме тази класация на трите най-често срещани типа Black Friday клиенти, както и подходящи за тяхпродукти, включени в кампанията eMAGBlack Friday този петък. 

1. Перфекционистите 

Това не ви е първият Black Friday и добре знаете, че продуктите за него са ограничени бройки, които могат да се изкупят за минути. Затова се подготвяте от рано – видели сте насоките, които ритейлърът е споделил, и сте ги последвали по учебник? Мобилното приложение на eMAG e вече в телефона ви, списъкът с „Любими“ е готов, картата ви е запазена в акаунта, абонирали сте се за бюлетина и сте избралипредпочитаната локация за доставка. В случая да сиперфекционистозначава, чеBlack Friday ще е максимално удобен и успешен.

Ако все още не е в списъка ви с „Любими”, препоръчваме ви  ортопедичен матрак KringComfort, Ergoflex, 160x200x20 см, пружини bonnel, средна твърдост – 150 броя на Black Friday оферта. Та, ако вие не сте си заслужили перфектния сън, то кой е? С този матрак не просто ще си гарантирате отличен релакс, но и ще се погрижите за правилната си стойка, за да сте свежи и отпочинали за поредния ден на стремеж към съвършенство. 

2. Авантюристите 

За вас животът е игра и обичате да излизате от зоната си на комфорт и да се предизвиквате? Вярвате, че шансът да ви се случи нещо вълнуващо може да бъде открит навсякъде, и eMAG Black Friday е чудесен пример за това. В деня на кампанията влизате на платформата и започвате да превъртате офертите сякаш сте пред еднорък бандит в Лас Вегас. Надеждата е да ударите джакпота – страхотно предложение, за което всички ще им завиждат.

Ако сте от този тип Black Friday ентусиасти, все пак ви съветваме предварително да „попълните фиша си” и да се подготвите – адреналинът няма да е по-малък, а наградата със сигурност ще е по-сладка. За целта последвайте интерактивното ръководство на eMAG за кампанията.

Ето и едно подходящо предложение, което да добавите в своя списък с „Любими” – спортна видеокамера GoPro Hero9 Bundle, 5K,60 броя на Black Friday оферта. Това е артикул, създаден точно за авантюристи като вас. Където и да се намирате, всеки един момент може да бъде заснет със страхотно качество и ще имате възможността нагледно да се похвалите с приключенията си. 

3. Случайните минувачи 

В петък ще станете в удобен за вас час и ще се включите в кампанията, когато видите как приятелите ви се хвалят в социалните мрежи с попаденията си? Може някои продукти да са  изчерпани, но това не е проблем, защото със сигурност ще изникне нещо подходящо за вас, което ще е налично. Ако отговаряте на това описание, ще се радвате на спокоен Black Friday, без тръпката на виртуалното състезание за оферти, но също с потенциал за добри находки.

За вас съветът ни е все пак да се опитате да станете по-рано – търговското събитие стартира рано след 7 ч. сутринта, – а ако свалите мобилното приложение, можете да се включите в него и докато още се излежавате.

Ето и едно предложение, което би могло да ви изкуши, а за догодина да ви е от полза за ранен старт на Black Friday – кафеавтомат De'LonghiMagnifica S ECAM22.112.B, 300 броя на Black Friday оферта. Защото понякога точно чаша ароматно кафе, приготвено по наш вкус, е достатъчна, за са се втурнем с ентусиазъм в деня си. 

eMAG Black Friday ви очаква независимо от начина, по-който ще се включите в този специален ден. Не знаем за вас, но ние вече просто нямаме търпение. 

*При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще севиждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 18.11.2022 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на наличните количества.