Всички сме виждали световноизвестните звезди с прекрасни визии на червения килим и други събития. С драматична спирала, която прави миглите им дълги и гъсти; с хайлайтър за блестящи скули, с лица чисти и гладки като порцелан. Факт е, че с правилните продукти всеки може да се сдобие с по-сияйна и незабравима визия. 

Често обаче известните споделят свои снимки и без грим и филтри. Това е начин да покажат истинските си лица на своите фенове и последователи. Да бъдат по-близо до тях, показвайки, че и те имат недостатъци. 

Как изглеждат звездите със и без грим? 

Бар Рафаели, бивша приятелка на Леонардо Ди Каприо, е световноизвестен модел, въпреки че лицето й е обсипано с лунички и малки петънца, които притесняват много жени.

 

 

Дрю Баримор знае как да прикрие малките несъвършенства, когато й предстои светско събитие. 

 

 

Актрисата Гуинет Полтроу често споделя снимки без грим, но когато дефилира на червения килим, кожата й е озарена, гладка и перфектна точно толкова, колкото изискват събитието и личният комфорт. 

 

 

Несъвършенствата по кожата са от различно естество - хиперпигментацията е един от тях.

Това са тъмните участъци и старчески петна (познати още като слънчеви петна), които придават на кожата неравномерен цвят. Факт е, че те причиняват неудобства у повечето хора, особено ако са силно забележими. Добрата новина е, че има чудесни продукти, които могат успешно да се справят с проблема.

По тази причина д-р Колбе (експерт по медицинска грижа за кожата) и неговият екип се заемат със създаването на формула, която да осигури решение за проблемите на хората с неравномерен тен на кожата и с пигментацията. Решението се крие в съставката Thiamidol. 

Искате ли да научите малко повече за Thiamidol? Със сигурност е добре да знаем какво точно слагаме върху кожата си и как ще й повлияят различните съставки.

Thiamidol е основната активна съставка във формулата на Eucerin Anti-Pigment Серум. Доказано е с клинични и дерматологични проучвания, че намалява тъмните петна и предотвратява повторната им поява. Действа в корена на проблема – производството на меланин. "Първите резултати са видими след две седмици и се подобряват постоянно при редовна употреба”, казва д-р Колбе. 

Продукти, на които да се доверите

Eucerin Anti-Pigment Серум е с двойно действие и обединява два серума, които действат по различни начини. Той съдържа Thiamidol и концентрирана хиалуронова киселина. Тя е едно от най-ефективните хидратиращи вещества в кожата, което спомага привличането и задържането на вода. Освен че намалява пигментните петнаEucerin Anti-Pigment Серум е с двойно действие редуцира повторната им поява. 

Консистенцията е лека емулсия, която се абсорбира бързо. Формулата не е мазна, разнася се равномерно и не създава неприятен, лепка филм. Ароматът е съвсем лек, така че да не дразни сетивата.

При нанасяне обновява външния вид на кожата, като тя става гладка, сияйна и с обновен тен. Първите резултати може да видите още след първите 2 седмици. Резултатите се подобряват постоянно, при редовна употреба*.

Пигментацията често е особено видима под очите под формата на тъмни кръгове. Те придават изморен и не здрав вид на лицето, дори цялостно да се чувстваме свежи и отпочинали. Решението за тъмни кръгове се нарича Anti-Pigment Озаряващ околоочен крем. Формулата му отново  включва пантентования Thiamidol и хиалуронова киселина. Заедно те коригират и редуцират тъмните кръгове и подпухналостта.

Освен това  изглаждат фините линии. Коректорът е с метален апликатор, който действа охлаждащо и действа допълнително. 

Озаряващият окооочен крем коригира и редуцира всеки тип тъмни кръгове. Така бързо и лесно си осигурявате свеж вид, независимо дали сте имали безсънна нощ, тежък ден в офиса или просто ви се отразява смяната на сезоните.

За най-добри резултати изпозлвайте в комбинация с другите продукти от серията Anti-Pigment. 


*изследване за употреба на продукта (Product in Use (PIU)) сред 120 жени на възраст между 25 и 55 години