Странно нещо е желанието да бъдеш красив. Не изчезва дори навън да е студено, дори по време на пандемия, дори да не излизаш много навън и да няма на кого да си покажеш новите дрехи. Ако и вие имате такова желание - може само да се радвате! Защото именно то ни поддържа жизнени. А когато човек изглежда добре и хубаво, и животът около него е добър и красив. 

Топлите якета и дамски сака са едни от най-добрите приятели на жената през зимата. Ето как да ги носите и с какво да ги комбинирате, за да изглеждате атрактивно, независимо от температурите.  

Якета и палта

Тази зима модерни са връхните топли дрехи в ярки цветове. Палтото тип халат може да се комбинира с цветна жилетка, риза и къси кожени панталони, дава професионален съвет стилистката на "Преди обед" Антония Йорданова.

Парижкото червено палто може да се комбинира с пола-панталон със средна дължина, блуза на точки и чанта в стил 90-те. Изберете си топла дреха, която ще ви предпази от студа.

Супер актуални в студения сезон са и т.нар. Teddy bear якета - плюшени, меки и в различни цветове. 

Не забравяйте, че имате и друго вярно оръжие - аксесоарите. Комбинирайте дамските зимни якета и палта с чанта със среден размер. Те са супер актуални за сезона. Важно е дръжката им да е тип верига


Сака

Много жени се притесняват да носят сака, защото се опасяват, че ще изглеждат прекалено строги и скучни. Всъщност и за тях, както и за повечето дрехи важи правилото, че всичко зависи от това с какво ще го комбинирате. 

Карамелено сако може да носите с панталон-анцуг, а в косата си да сложите шалче. 

Много интересно стои кожено сако с обемен ръкав, когато е комбинирано с пола от деним и кубинки. 


Шапки

"Шапките са като подписа на човека" - казва стилистката Антония Йорданова. "Имало е времена, в които хората не са излизали навън без шапка, защото тя е била белег за положението на човека в обществото“.

За да се придаде повече шик на една шапка, може от едната й страна да се закачи брошка с пера

Ако това не е вашият стил обаче, може да изберете шапка с кройка от 70-те години на миналия век и да комбинирате с топло вълнено палто. Това ще прави градската визия класическа.

Двуреден блейзер в по-топлите дни може да комбинирате с филцова шапка с периферия и кожени връзки.  

Знаем, че качествените зимни дрехи понякога са скъпи и това спира много хора да експериментират с кройки и цветове. А ще се осмелите ли да бъдете по-смели и повече себе си, ако ви споделим един стилен и икономичен вариант да обогатите гардероба си?

В outlet секцията на Remixshop.com може да изберете качествени дамски зимни якета

Кафе в лявата ръка, мишката на компютъра в дясната - това е всичко, което е нужно, за да разглеждате, да откривате и да пазарувате дрехи от сайта.

След 3 глътки от ободряващата напитка вече може да имате дамско палто с марка PULL&BEAR за по-малко от 75 лв. Или пък ново сако на съвсем разумна цена, с което да изглеждате елегантно дори в студените дни.