JYSK отваря вратите на втория си магазин в София и пети в България.

Защо JYSK избра София, отново?
София е град с бързо развиваща се икономика и вече доказана локация. "Нашите магазини винаги са предлагали качество на ниска цена, особено за хората, които искат да добавят стил в дома си и да се възползват от изгодна оферта – идея която допада на всеки софиянец", споделя регионалният мениджър за България Любен Мишев.

JYSK ще изненада жителите на София с втори магазин, с нова уникална датска концепция, с още повече невероятни предложения за обзавеждане и още повече изгодни оферти. Богата гама от легла, матраци, завивки, канапета, кухненски комплекти, домашни потреби, текстил и градински мебели ще откриете само в JYSK. Тук всичко е на достъпни и атрактивни цени, благодарение на разумна и коректна политика на компанията, както и на нарастващия интерес към нея.

В деня на официалното откриване ще предложим на всеки клиент малка закуска от кафе и кроасан, 250 възглавници за първите 250 души направили покупка над 20 лева и много щури оферти.

***

JYSK GROUP води началото си от Скандинавия, първият магазин отваря врати в Дания през 1979-а. Днес  JYSK GROUP има над 2 100 магазини и повече от 18 500 служители в 36 държави. В Германия и Австрия носи името Dänisches Bettenlager, а в останалата част от света се нарича JYSK. JYSK GROUP се стреми да се утвърди по целия свят, предлагайки уникални оферти за своите клиенти. Основателят и собственик на JYSK GROUP е Ларс Ларсен, който също притежава веригите за продажба на мебели Bolia.com, IDEmøbler и ILVA  и редица други компании. Оборотът на LARS LARSEN GROUP възлиза на 2,9 милиарда евро.

Повече информация ще намерите тук.