Първият магазин JYSK в България отваря врати преди 9 години в Пловдив, а ние правим големи подаръци по този случай – с много страхотни оферти, както обикновено.

Всеки клиент направил покупка в периода 28.08 – 24.09.2014 в нашите магазини, има уникалната възможност да участва в нашата акция с 99 изненади. Само трябва да избере своята награда и да въведе своите данни, както и номера на касовата бележка -  на JYSK.bg/99. Това е повод за едно истинско празненство.

Към тази изненада добавяме и тонове страхотни оферти.

***

JYSK GROUP води началото си от Скандинавия: първият магазин отваря врати в Дания през 1979. Днес, JYSK GROUP има над 2,100 магазина и повече от 18,500 служителя в 35 държави. В Германия и Австрия носи името Dänisches Bettenlager, а в останалата част от света се нарича JYSK. JYSK GROUP се стреми да се утвърди по целия свят, като предлага страхотни оферти за всички. Основателя и собственик на JYSK GROUP е Ларс Ларсен, който също притежава веригите за продажба на мебели Bolia.com, IDEmøbler и ILVA – както и редица други компании. Оборота на LARS LARSEN GROUP възлиза на 2.9 милиарда евро.