Благодарение на прецизните във всеки детайл японци от Toshiba, климатикът вече не е обикновена пластмасова кутия, която стои на стената като чуждо тяло.

Новият модел HAORI Toshiba има не само елегантна, заоблена форма, но и текстилен панел, чийто цвят може да се избира от богата палитра. Това дава възможност да бъдете дизайнери на собствен индивидуален преден панел с цвят на климатика по ваш вкус.

Чрез текстилния панел климатикът вече е хармонична част от интериора и можем да постигнем синхрон с диваните, завесите или килима в стаята. А ако е в спалнята, може да бъде в тон със завивките върху леглото. Не е проблем и ако след време боядисате стените или подмените мебелите - може да „преоблечете“ и климатика с нов панел.

Богатият избор от десени ви позволява HAORI Toshiba да се интегрира във всякакъв стил обзавеждане – ретро, модерен, лукс, ежедневен…

Другата добра новина е, че красивата външност на HAORI Toshiba е в синхрон с неговата перфектна в техническо отношение вътрешност.

Климатикът е с най-високата енергийна ефективност A+++, както при охлаждане, така и в режим отопление.

Мощният му плазмен йонизатор ускорява ефективността на улавяне на замърсените частици, носещи се във въздуха, чрез генериране на озон. Когато замърсители като бактерии или вируси влязат в контакт с озона, те се окисляват и по този начин се дезактивират. Резултатът е чиста, свежа и здравословна среда без лоши миризми.

Разбира се, като всеки модерен уред HAORI Toshiba може да бъде управляван от всякъде и по всяко време чрез домашната WI-FI мрежа.

Повече за характеристиките на климатика можете да научите тук.