Имате ли усещането, че често забравяте да кажете нещо важно на своята майка? Или, че пропускате да я поканите на някое хубаво място, за което се сещате, че много би й харесало едва след като сте си тръгнали от там? Случва се на повечето от нас, което вдъхнови AVON България да съберат на едно място 14 майки и техните дъщери, които предварително бяха записали видео послания с всичко, което искат, но забравят да им кажат. 

Резултатът – емоционално видео, което вероятно ще ви разплаче, но и ще ви вдъхнови да направите нещо мило за най-специалната жена в живота си. Още днес! 

И не забравяйте да напомните на своята майка, че тя е красива, независимо от възрастта или малките си издайнически бръчки, които сега лесно и бързо могат да бъдат заличени с революционната серия за грижа за кожата Anew Platinum Instant Eye с мигновен лифтинг ефект, който видимо възстановява по-младежкия вид на кожата. 

Кажете сбогом на торбичките под очите, подпухналия вид на кожата и бръчиците – само за няколко секунди. С доказана дълготрайност през целия ден – кожата изглежда стегната, гладка и сияйна от ранно утро до късна вечер.  

Тайната на чудотворния лифтинг ефект на Anew Platinum Instant Eye се крие в съставката калиев силикат, която доказано спомага за нежното изглаждане на кожата, като създава стягащ ефект и моментално заличава следите на времето – за младежки вид на кожата дори и след безсънни нощи. В допълнение към мигновения лифтинг ефект, Anew Platinum Instant Eye прецизно се бори с тъмни кръгове, подпухналост и бръчки тип „пачи крак“. Мечтаният цялостен лифтинг ефект на всяка жена – само до 2 минути!  

За още по-впечатляващи резултати, иновативната серия Anew Platinum съчетава незабавно изглаждащия гел-крем за очи Anew Platinum Instant Eye с дневен крем Anew Platinum Define & Contour с SPF 25, който оставя кожата с драстично по-гладък, сияен и младежки вид, докато нощният крем Anew Platinum Define & Contour осигурява по-оформени лицеви контури и намалена видимост на дълбоките бръчки. 

Открийте положителните ефекти при своя представител на Avon или на www.avon.bg