Появил се през 2016-а като портал за кратки видеа, TikTok днес е синоним на глобално забавление. А вайръл предизвикателствата в платформата промениха начина ни на живот и на забавление. Ако си от тези, които намират в TikTok всеки ден начин да си подарят усмивка и настроение, Sofia Ring Mall и DARA имат за теб Коледно TikTok предизвикателство #snowmandance.

Да, ще танцуваме! И ще добавиш към Коледа още малко блясък и цвят.

Предизвиква те една от огнените изпълнителки на съвременната музикална сцена у нас - зашеметяващата DARA, настоящ ментор в шоуто за таланти „Гласът на България”. Кариерата й е меко казано успешна, последователите й в социалните мрежи - многобройни, а само TikTok са повече от 250 хиляди.

Сега внимавай: DARA сподели видео с коледното предизвикателството в нейния TikTok канал - интересен и съвсем лесен танц, специално създаден от нея. Идва твоят ред да се включиш. 

Ето какво трябва да направиш, за да станеш част от предизвикателството #snowmandance:

1. Направи дуетно видео с DARA, заснето пред снежния човек, част от коледната украса на Sofia Ring Mall.

2. Сподели го в TikTok с хаштаговете на предизвикателството #snowmandance и #SofiaRingMall.

3. Няма ограничение и за броя на видеата, които може да качиш.

4. Предизвикателството ще трае точно месец - до 31.12.2021 г.

5. На 04.01.2022 г. DARA ще изтегли трима победители, които ще спечелят награда.

Тъй като това е първото подобно TikTok предизвикателство, което организира Sofia Ring Mall, НАГРАДИТЕ също са привлекателни - 3 броя ваучер за пазаруване в мола на стойност 200 лв.

В предизвикателството #snowmandance може да участва всеки, който вече е навършил 14 г. Не забравяй да поставиш задължителните хаштагове #snowmandance и #SofiaRingMall.

Търси големия снежен човек в Sofia Ring Mall (вътрешна сцена, ниво 1) и ТАНЦУВАЙ! Подари си забавление и награди за Коледа!

Официални правила за участие в Коледното предизвикателство