От скоро пред българите зад граница се откри алтернатива, с която да изпращат пари на своите близки у нас.

BILLA Ваучер е нова и лесна за използване онлайн услуга, която дава възможност да изпратиш на близките си в България пари, с които да могат да пазаруват за всекидневни нужди. Онлайн услугата е без такси и комисиони и не отнема повече от 5 минути време. Може да се ползва навсякъде и по всяко време.

А парите... парите са налични за получателя им в магазините на BILLA още на следващия ден, дори да са преведени късно вечер. Максималната сума, която може да бъде изпратена, е 200 лв на ден, а ваучерът може да бъде използван многократно до изчерпване на средствата.

Друго удобство за изпращача на BILLA Ваучер е, че ако до 30 дни след зареждане на парите ваучерът не бъде взет, парите се връщат обратно при собственика. Отново без такси и комисионни.

Услугата е лесна и за получателите, които често са възрастни хора. Това се вижда и от видеото в YouTube.
Кой стои зад BILLA Ваучер? Услугата е разработена от младия екип на стартъп компанията „Cashwave“. Фокус на компанията са онлайн услуги, които са алтернатива на традиционните парични преводи. Екипът вярва, че модерните технологии могат да намалят значително разходите и времето, нужни за изпращането на парични средства и да внесат малко повече спокойствие в живота на българина, у нас и в чужбина.

Създателите на Cashwave разказват, че вече имат клиенти дори и в България, които са купили ваучер за свои близки и роднини. Сигурни са, че изпращането на BILLA Ваучер може да е чудесна изненада, особено за предстоящите Коледни и Новогодишни празници. В динамичното ни ежедневие, когато често се случва да забравяме празниците даже на най-близките ни хора, на помощ ни е BILLA Ваучер – страхотен начин да подариш малко внимание и грижа по неочакван и удобен начин. С тази услуга можем да сложим край на предпразничния стрес, свързан с избора на подходящия подарък. В крайна сметка, в БИЛЛА има за всекиго по нещо – от „гранде“ оферти за хранителни стоки за малки и големи до бутилка хубаво вино!

Така че няма нужда да чакаме Коледните празници и можем да започнем с изненадите още от днес!

Подробна информация за услугата и условия за нейното използване, може да намерите на „Какво е BILLA Ваучер“, a интересни новини и промоции на нейната Facebook страница.