Alpha Bank България представя ексклузивна промоция при заплащане с кредитна карта Dynamic Visa на всички бензиностанции в страната и чужбина. Клиентите получават 5% обратно както за гориво, така и за покупки в обектите към бензиностанциите.

Промоцията е валидна цели три месеца - от 1 декември до 28 февруари и важи както за настоящи картодържатели, така и за нови клиенти, получили свoята карта Dynamic в рамките на кампанията.

Основното предимство на международната кредитна карта е предоставянето на възвръщаемост при всяка покупка, която е особено атрактивна при разплащане в широко изградена търговска мрежа в страната. Мрежата от търговци се увеличава непрекъснато и до този момент включва 100 местни и световни марки, с обекти в по-големите градове на територията на цялата страна. Пълния списък вижте на Alphabank.bg.

Възвращаемостта, която Dynamic Visa предоставя, се изразява в процент от покупката, който потребителят получава обратно по картата, като сумата се натрупва и се използва чрез ваучер в магазини "Карфур". При пазаруване в изградената търговска мрежа процентът на възвращаемост започва от 4% и достига до 42%. В „Карфур” стойността на процента възлиза на 10% от сумата на всяка покупка.

Dynamic променя и улеснява начина, по който потребителите плащат, без да ги кара да харчат повече и така прави пазаруването по-разумно и приятно. В допълнение към възвращаемостта, която потребителите получават в партньорската мрежа, Alpha Bank България предоставя и 1% при всяко плащане с Dynamic на ПОС терминал в България и чужбина, както и онлайн. Сред останалите преференции е и освобождаване от такса обслужване за първата една година за кандидатствалите до 28 февруари 2013-а.

Съвсем в унисон с името си, кредитната карта Dynamic Visa предлага иновативни начин за кандидатстване, съобразени с динамичното ежедневие на българина. Във всеки магазин „Карфур” са поставени Dynamic Visa щандове при експерт на Alpha Bank България. На разположение на клиентите е и мрежата от банкови офиси на Alpha Bank България в цялата страна, телефонната линия 0800 19 222, където може да се подаде заявление по телефона, както и онлайн платформата на Alpha Bank България - www.loanadvisor.eu.

Кандидатстването за Dynamic Visa по всеки един от изброените начини е напълно безплатно.

За повече информация за картата и изградената партньорска мрежа: www.alphabank.bg; 0800 19 222, както и в най-близкия офис на Alpha Bank България.