Помните ли си как всички профили в социалните мрежи на Меган Маркъл бяха изтрити, когато от двореца Кенсингтън обявиха, че ще става част от британското кралско семейство?

Снимка: Getty Images

Това беше лоша новина. Но имаше и по-лоша, разбира се. Защото мина една година от сватбата й с принц Хари, същевременно дори бившият й съпруг се ожени в скъпарски хотел в Калифорния (за да го преживее, за да й отмъсти или за да я накара да ревнува), но бившата американска актриса и фотомодел премина кралския път от кралската сватба до кралското бебе, само за да се завърне в социалните мрежи като... Меган Съсекска.

След едва 37 поста Инстаграм профилът @sussexroyal вече има над 8,5 млн. последователи, но аз не съм от тях. Знаете ли защо? Защото е скучен до смърт. С лекота мога да приема, че след като официално обяви годежа си с принца, тя се отказа от актьорската си кариера - и без това най-добрата й роля беше в сериала "Костюмари", а ние не сме на 13, нали? Но не се отказа от Инстаграм.

Инстаграм е най-пагубната социална мрежа за психиката на младежите, а какво по-точно си мисли, че демонстрира Меган с всичките тези бални рокли, шапки с пера и каляски, с които се разхожда из замъци? Те трябва да останат в 13 век, където им е мястото.

Няма ли да се върне "старата" Маркъл в Инстаграм, където правеше йога на скалите, гушкаше се с осиновени кучета, караше винтидж колело и бучеше малини по върховете на пръстите си като малката сладка чаровница Амели Пулен? Не искам да преживея още едно лято с "новата" Съсекска.

Ето какво още не искам да преживея.