И двамата са известни, а покрай това трупат и много фенки. И двамата в момента са на няколко хиляди километра от дома, за да се впуснат в приключението „Африка: Звездите сигурно са полудели”. Не можем да решим кой от двамата е по-готин и по-секси. Затова оставяме тази трудна задача на вас. В информацията и за двамата можете да прочетете как се развива професионалната им кариера до момента, а в снимките в нашата галерия – да се насладите на приятни гледки.Явор Бахаров


Явор Бахаров е български актьор. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” през 2009 г. Запомнящо се представяне на театралната сцена прави в пиесите „Пухеният” , „Самотният запад”, „Крал Лир” и „Ромео и Жулиета”. На големия екран Бахаров става известен с ролята си на Сташ в родната лента от 2010 г. „Тилт”. На телевизионните зрители пък той стана любимец с образа на Хари Ставрев от хитовия български сериал „Стъклен дом”. Извън света на актьорското майсторство Бахаров е истински активна и спортна натура. Почитател е на екстремните спортове, къмпингарството и винаги е готов да се впуска в нови приключения.

Вижте кратка видеовизитка на Явор>>

Юлиан Костов


Юлиан Костов е български актьор и модел. До 20-годишна възраст Юлиан е професионален плувец и става 10-кратен шампион на България. В края на 2011 г. става бакалавър по бизнес мениджмънт, но в този момент осъзнава, че това не е неговото призвание и решава да пробва късмета си като актьор. След оспорвано прослушване, на което се явяват 5,200 кандидати, той успява да си извоюва място в Националния Младежки Театър на Великобритания и е един от малкото чужденци, приети в програмата. След завършване на курса си там Юлиан се снима в множество реклами - за Gilette, Sky Sports, Xbox, Batiste, Lucozade и Chevrolet. От декември 2012 г. Юлиян е в България заради главната си роля във филма „Код Червено” на Валери Милев. Предстоят му снимките на още 3 филма – две главни роли на английски и една поддържаща на италиански.

Вижте кратка видеовизитка на Юлиан Костов>>