Коя е тази вдъхновяваща Лейди, която е умела бизнес дама, фитнес гуру на съвременните дами и красива жена. Христиaна Парова е пример за подражание. Тя е доказателство, че независимо от натовареното ежедневие, всяка една жена може да поддържа физическата си форма на топ ниво. 

Ladyzone.bg се срещна с Христиaна Парова. Това е тя! 

Ladyzone.bg: С какво се занимаваш?
Аз съм персонален фитнес инструктор и собственик на Кетъринг фирма за здравословно хранене - FitMode. Обичам спорта още от малка, но превърнах тази моя страст в професия след раждането на сина ми.

Тогава, като всяка една дама исках да възвърна бързо фигурата си и да вляза в добра форма, за да се чувствам не само добре в кожата си, но и да съм ефективна в ежедневието. Майчинството е също вид дисциплина.
Постепенно започнах да чета и да осъществявам различни видове тренировки, промених хранителния си режим и не спях да опитвам разни формули докато не открия своята – тази, която ми пасва най-добре.

Успоредно с това, все повече дами се обръщаха към мен за съвети. С времето осъзнах, че това е шанс за мен да предам знанията си в името на женската красота. А по-нататък събрах смелост и основах своя кетъринг компания за здравословно хранене.

За мен това бе естествения ход за моето лично и професионално развитие.

Така всеки може да си позволи да бъде здрав, енергичен, но и да изглежда добре, да се чувства комфортно в кожата си. В интерес на истината, все още не съм сбъднала напълно мечтата си! С всеки следващ ден обогатявам себе си и своето ежедневие с нови знания, умения и хора, които дават допълнителен смисъл на това, което правя.

Държа да благодаря на всички дами, без които нямаше да бъда това, което съм.

Какво те мотивира в професията?
Резултатът! Също така желанието и решителността, която можем да разчетем в погледа на дамите, решили да променят начина си на живот.

Онова силно желание, на което му трябва съвсем малко, за да се реализира. И не на последно място – удовлетворението на всички тези, постигащи своите цели, дами, които изразяват своята благодарност. На пръв поглед семпла дума, но каква сила носи: „Благодаря”.

 

Защо участваш в кампанията на LadyZone?
LadyZone е мястото където можете да намерите полезна и достоверна информация за това как да водим ползотворен и съвременен начин на живот. Всички ние сме част от света на Ladyzone, където нашето мнение има значение. Смятам, че мога да бъда полезна на дамите, които търсят решение за един по-активно и изпълнено с енергия ежедневие.Всички статии от темата "Другото дясно" може да прочетете тук.