Aко през 30-те и 40-те години на миналия век елегантното продължение на дамската ръка е било цигарето с тънко димяща цигара, то през 2013 г. това е телефонът. И то телефон с изключителна технология в изключително красив аутфит. Точно това казва La Fleure серията на Samsung Galaxy – женската версия на най-продавания смарфон за края на 2012 г. (над 18 млн. продажби)

Корпус на цветя

Версията за жени Galaxy S III La Fleur е с цветен корпус и флорални елементи отпред и отзад. Стилен, ненатрапчив дизайн. Но бъди сигурна, че ако в кафенето дискретно разговаряш с вечно закъсняващата си приятелка или пък оставиш телефона на масата, всеки случайно минал покрай теб ще му хвърли (завистлив!) поглед.

Жени сме и знаем, че гримът и хармоничното тяло са важни. Но не са най-важното – под красивата визия трябва също да има красота, за да харесаме нещо истински. Затова надничаме по-дълбоко, под красивия корпус на Galaxy S III La Fleur.

Възможности

Спецификациите му са непроменени спрямо оригиналния модел. И това е естествено – би ли се осмелил някой да подценява женския интелект, опростявайки функционалностите?! Категоричното не е правилният отговор.

Супер AMOLED капацитивен тъчскрийн с 16 милиона цвята, 1280х720 пиксела и размер 4.8 инча
Виждаш всичко на дисплея, без да са ти нужни очила, нищо че те ти придават около 28% повече интелигентност.

8 MP камера, с която можеш да правиш едновременно full HD видео и снимки
Можеш да се снимаш в пробната с роклята, която евентуално ще купиш, да споделиш във Фейсбук, а от снмката приятелите ти да видят дори малкия еткет с марката на дрехата.

Quad-core 1.4 GHz процесор
Откриваш всичко, което ти е нужно в телефона, по-бързо, отколкото си мигнала с дългите си, гримирани мигли. Не забравяй, че можеш да включиш телефона с поглед или да го заключиш като отклониш погледа си от него.

VGA 1,9 MP за видеоразговори
Закъсняваш за среща? Просто се обади и им покажи в какво задръстване си принудена да се движиш.

Със Galaxy S III La Fleur ще си постоянно в крак със случващото се в света на звездите, модните тенденции, кино и музикалните събития и пикантните интимни подроности, следейки любимия си сайт LadyZone.bg през мобилната или пълната версия на страницата.

И тъй като една жена винаги трябва да има възможност за избор, можеш да избираш между Galaxy S III La Fleur, Samsung Galaxy Ace II La Fleur, и Galaxy S III mini La Fleur, двусимовите Galaxy Ace DUOS и Galaxy S DUOS.

 

Разцъфна ли вече в усмивка?