Розовият нюанс в грима е една от най-новите тенденции и за щастие няма нищо общо със зацапани четки... Използвайте розови и червени пигменти върху очите и ще се слеете с пролетната красота на цъфтящите череши.

Може да бъдете деликатни или смели, изборът е ваш. Манекенките от ревюто на колекция пролет-лято 2018 на "Valentino" и звезди като Ема Стоун и Селена Гомес са изпробвали нюансите на розите върху червения килим.

Независимо дали обичате да експериментирате или не, задължително потърсете своята розова палитра. Ако имате нужда от малко вдъхновение, разгледайте снимките.

Снимка: Getty Images

Ема Стоун не е скочила дръзко към ярките розови нюанси, а напротив. Ако искате да следвате тенденцията, но не сте от най-смелите експериментатори относно визията си, можете да вземете пример от актрисата. Тя залага на фин розов поглед за 90-ата церемония по връчване на наградите "Оскар". Розовите тонове перфектно допълват нежната й визия.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Манекенките от ревюто на "Valentino" блестят с разнообразни гримове, а наситени нюанси на розово украсяват клепачите им. Гримът им носи едновременно нежната нотка на розовия цвят, но и смело подчертава погледите им.

Снимка: Getty Images

Емили Ратайковски е дързък модел и красива актриса. Смелите червеникави сенки на наградите "Златен глобус" допълват по интересен начин магнетичността на погледа й. Косата и облеклото са по-обикновената част от визията, оставяйки грима й да блести.

Снимка: Getty Images

Селена Гомес е още една смела дама, вдъхновяваща с ярко розов поглед. Ако сте готови да пленявате, опитайте нещо малко по-силно като нея. 

Снимка: Getty Images

София Буш е привърженик на тази розова еуфория още от началото на миналата година. Тя залага на яркия розов клепач за Наградите на актьорската гилдия през януари 2017 г. Нейното сладурско излъчване перфектно се допълва от силните бонбонени цветове.