Съществуват какви ли не методи за отстраняване на излишните досадни косъмчета от женското лице – като се започне от кола маска, епилатор и не стигнем до пинцета. За бръснарско ножче, разбира се, и дума да не става! Някои от тях предизвикват силна болка и възпаление, а други, колкото и безболезнени да са, не са достатъчно ефективни.

Ние ви предлагаме едно изключително лесно и безболезнено решение на проблема, гарантиращо гладка, нежна и мека като коприна кожа. Тайната се крие в комбинацията от няколко съставки, богати на витамини и антиоксидантни, които ефективно премахват косъмчетата заедно с корените и възпрепятстват техния растеж в рамките на определен район.

#Смесете следните съставки в купа
2 с.л. мед
1 с.л. паста от овесени ядки
2 с.л. пресен лимонов сок

След като разбъркате добре съставките до образуването на хомогенна смес, втрийте в областите, които желаете. Оставете в продължение на 15 минути.

Ако наложената смес все още не е достатъчно суха, изчакайте още няколко минути, докато изсъхне напълно. След това отсранете внимателно. Измийте лицето си с топла вода и нанесете хидратиращия крем за лице. Повтаряйте процедурата 2-3 пъти седмично в продължение на един месец.

Когато сами видите резултата, ще останете наистина удивени от неговия магически ефект!