Тайландско удряне на шамари, вампирски лифтинг, отрова от пчели – тези странни разкрасителни процедури са истински хит в Холивуд. И ако те не са ви достатъчни, ви представяме „процедура за подмладяване и почистване на лицето Пенис“. Съвсем правилно сте прочели и грешката е абсолютно вярна.

Две известни дами в Холивуд вече са я пробвали и имат отзиви за нея. Актрисата Сандра Бълок разказва с ентусиазъм за изживяването в „Шоуто на Елън Дедженерис“:

„Аз й казвам пенисовата процедура. Когато видите какво прави с кожата, ще тичате към вашия козметик, за да кажете „дай ми пениса“.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Още една нашумяла актриса се е подложила на нея – Кейт Бланшет. В интервю за Vogue Australia тя споделя за мириса на веществото използвано за процедурата:

„То е нещо... Не знам какво точно е и няма значение, но мирише малко на сперма и има някакъв ензим в него. Затова Санди (Сандра Бълок) го нарече пенисова процедура за разкрасяване.“

За да внесем малко яснота по въпроса и да успокоим всички, които са изпитали някакъв вид неудобство или погнуса – „ензимът“, за който говори Кейт Бланшет не е семенна течност. Това са клетки от премахнат препуциум на новородено корейско бебе, или инаце казано – клетки от тънката кожа, намиращата в крайната част на пениса, която покрива главичката му. Процедурата струва 650 долара и използва мискроигли, които отварят порите на кожата.

Цялата процедура включва почистване, пилинг, машина с микроигли, маска и заветния „пенисов“ серум, който стимулира производството на колаген.