Брънч с приятели, happy hour навън в любимото ни заведение, пикник сред природата и не само... Хубавите дни са повод да излизаме по-често, наслаждавайки се на слънчевите лъчи, топлия въздух и освежаващия вятър. 

Да, през лятото се възползваме от всеки удобен и светъл момент, за да се зареждаме с енергия, светлина и положителни вибрации - всички те, полезни за здравето. Но не и за кожата, ако не сме се погрижили за нея.

Всеизвестно е, че през летните жеги не носим тежък грим, но не за сметка на хубавата кожа. За тази цел е редно да залагаме на продукти, които подчертават естествената ни красота и подхранват епидермиса. Сред артилерията от козметични продукти, избрахме тези, които ще са ни от полза. 

ВВ крем, пудра, лосион за лице, слънцезащита... всичко необходимо и съобразено с характерните за летните прогнози. Това означава, че заменяме фон дьо тен-а с ВВ крем; избираме водоустойчива слънцезащита 50+; а пудрата с бронзиращ ефект измества класическата със своята блестяща подхранваща формула.

  

За малко да забравим... деколтето също се нуждае от грижи през лятото. Затова не пропускайте да хидратирате добре кожата на шията и бюста.