Не са малко жените, които често избягват употребата на фон дьо тен, притеснявайки се от т.нар. ефект "маска". Страхът обаче е необоснован, стига да се консултирате с гримьор, който ще ви помогне да изберете най-подходящия за вас нюанс, според цвета и типа кожа.

В магазините има голямо разнообразие от марки с различни консистенции – BB кремове, полу-покривни , покривни и т.н. Междувременно ще ви запознаем с любимите марки, както и с комбинациите, към които звездните гримьори прилагат върху лицата на известни личности.

#Sonia Kashuk Perfecting Luminous Foundation
"Това е кремообразна формула със средно покритие, която придава естествен блясък на кожата, но го прави още по-добре. Финалът е свеж, сияйна и хидратирана кожа. Sonia Kashuk Perfecting Luminous Foundation е един много добър приятел за всяка дамска чанта." – Тамах – личен гримьор на Лив Тайлър и Алекса Чунг.

Снимка: Press office

#Revlon Colorstay Makeup
"Новата опаковка включва апликатор помпа и дълготрайна матова формула със слънцезащитен фактор SPF. Формулата е специално създадена за комбинация към мазна кожа, така че да поглъща и контролира излишния блясък." – Никол Уолмсли, личен гримьор на Инбар Леви и Джена Елфман.

Снимка: Press office

#L’Oréal Paris True Match Super Blendable Makeup
"Комбинация с впечатляваща цветова гама. Друго, което ми харесва в тази формула, е липсата на масло, което я прави идеален избор за чувствителна и тънка кожа. Нанасянето й с помощта на влажен дунапренен апликатор помага да получите красив и чист завършек с голям обхват." – Робърт Грийн, личен гримьор на Ашли Олсън.

Снимка: Press office

#Maybelline Fit Me Dewy + Smooth Foundation
"Обичам добре хидратираната кожа, и тази основа е перфектна текстура за нея. Тя има висок обхват на покритие, като същевременно запазва естествения блясък на кожата. Предпочитам да я прилага с помощта на ръцете си. Пръстите ми помагат да постигна плътно и равномерно покритие." – Морган Мартини, личен гримьор на Адриана Лима и Джиджи Хадид.

Снимка: Press office