Когато видим козметичен комплект на особено висока цена, винаги се чудим какво толкова ценно има в него, за да има такава цена. Толкова ли са полезни тези съставки, че някои хора си купуват бурканче с крем или серум с тегло 200 мл за пари, с които могат да си вземат няколко чифта обувки и едно палто. 

Какво прави едни от най-скъпите кремове толкова специални?

Ако сте скептични, ние изобщо няма да ви убеждаваме, че тези пари си струват. Просто ще надникнем по-подробно под капака на крема, за да си дадем реално обяснение за стойността му.  

3 Lab Super Cream е с (приблизителна) цена 1550 лева за 50 мл

Обикновеният крем стои върху кожата, но често не се абсорбира в клетките. Това означава, че каквито и полезни съставки да има, те просто не достигат до където трябва и именно затова не действат. 3 Lab Super Cream е супер крем именно защото осигурява тази доставка в дълбочина. Прави го посредством съставката X50 и технологията ITD - нещо като директна доставка на полезни вещества до точния адрес. 

Съставките му са едни от най-скъпите и нови открития в областта на козметиката в момента. Звездата е Pantothenic Acid-Heptapeptide-Cu - пептид, който стимулира колагена и еластина. Кремът съдържа стволови клетки от рядък вид швейцарски ябълки, които работят против стареенето, (мощен анти-Ager) и екстракт "Драконова кръв", който действа противовъзпалително. Това е яркочервена смола, получена от различни растителните родове като Croton, Dracaena, Daemonorops, Calamus rotang и Pterocarpus

Когато купувате козметичен продукт, освен за самото съдържание, плащате и да опаковката. 3 Lab Super Cream е в полиран метален буркана с изчистени линии.