Косата е символ на женствеността и силата за нежния пол. Сушим я, придаваме й обем, правим си романтични къдрици, изправяме я до гладкост, преплитаме пръсти в нея и сме щастливи. Но красотата си има цена! Сушенето на косата със сешоар, използванeто на преса и боядисването причиняват накъсване на връзките в косъма. В резултат на това структурата му се разрушава, косата става по-слаба и склонна към увреждане. Не бързайте да посягате към ножицата!

Новата Gliss Fiber Therapy с ОМЕГАПЛЕКС® съдържа революционната Plex технология, която може да се използва в домашни условия и е перфектното решение за изключително увредена коса.

Течните компоненти на кератиновия комплекс от формулата възстановяват и съживяват косата. Терапията я прави еластична и гъвкава за дълго време.

Как да възстановим красотата на изтощената коса?

Терапията действа в 3 стъпки. 

1. Прониква дълбоко в коcъма
2. Обновява разрушените връзки
3. Стабилизира вътрешната структура на косъма отвътре навън.Искате максимален резултат? Ще са ви нужни шампоан, балсам, маска и двуфазен спрей с масла от серията. След като почистите косата и скалпа си, нежно разнесете балсама по мокрите дължини. Той ще ви помогне впоследствие и да оформите косата по-лесно. Възстановяващата маска ще уплътни косъма, като едновременно с това ще го предпази от бъдещо увреждане и ще съхрани качествата на косата дълготрайно. За финал нанесете двуфазен спрей с масла.

Как да възстановим красотата на боядисваната коса?

Сигурно на много жени се е случвало любимият им продукт за коса да е наличен само във фризьорските салони. А с козметиката, достъпна в магазинната мрежа, да не успяват да постигнат същия красив ефект. Дълго време продуктите с Plex технология бяха налични само във фризьорските салони. През последните няколко години обаче те станаха хит в грижата и боядисването на косата на жените по цял свят. Известни фризьори, които са тествали продукти с Plex технология, веднага забелязват значително подобрение в състоянието на косата след първите няколко употреби. Ким Кардашиян, Гуинет Портроу, Дженифър Лопес и още много звезди се доверяват на тази технология.Искаме косата ни да е красива и с наситен цвят, но честото боядисване, изсушаване, изправяне и други външни влияния я подлагат на неимоверен химичен и механичен стрес и нарушават връзките между фибрите в косъма. Неговото здраве и красота се увреждат. Продуктите с Plex технология са без силикон и мазнини и възобновяват косъма чрез създаване на йонни връзки. Активната им съставка свързва отново протеините в косъма и укрепва косата за дълго време.

Май това е всичко, което искат жените!