Образите на някои известни певци и актьори така се запечатват в съзнанието, че ако променят външния си вид трудно ги възприемаме. Някои блондинки завинаги ще си останат такива в представите ни, въпреки че отдавна са брюнетки. Ето за кого говорим.

Бритни Спиърc
Една от най-запомнящите се блондинки в музикалната индустрия. Цветът на косата й беше нейна визитна картичка и я съпровождаше в по-голяма част от кариерата й. Когато Бритни реши да прави промени, първото, което смени, беше цвета на косата. Да бъде брюнетка обаче не продължи дълго. Яно предаността към светлата коса е силна при нея. 

Кристина Агилера
Асоциацията с това име и личност определено е платиненоруса. Но в ранните години на кариерата си тя е била с тъмна коса. По-късно също решава да бъде брюнетка. Тогава феновете й се разединиха. Някои от тях бяха на мнение, че тази промяна безкрайно много й отива, докато други мислеха, че не трябваше да се случва. 

Камерън Диас
Американската актриса получи световноизвестна слава с филми като "Маската" и "Ваканция". Нейната усмивка е забележителна. Част от атрактивната й визия са и русите коси. За кратко тя решава да смени имиджа си с по-тъмна коса, но бързо се връща към светлото. 


Чарлийз Терон

На кинопремиера през 2019 година най-известната блондинка на Холивуд се появява с тъмна коса. Тя прави промяната специално заради червения килим на Оскарите. Това не е първият път, когато звездата потъмнява косата си. Много от феновете й бяха на мнение, че този цвят на косата я състарява. 


Ума Търман
Как изглежда талантливата актриса с тъмна коса не е трудно да си спомним. Достатъчно е само пак да изглеждаме филма "Криминале" или пък "Гатака".