Да си напудрим носа е клише. Да си напудрим косата обаче ще е истински хит това лято. Особено ако искате то да е диво и щуро! А в косата ви да има много обем.

Лятото е времето, в което се връщаме към истинското си аз – жени, ценящи свободата си; жени, които обожават солените милувки на морето, слънцето по раменете и вятъра, който гали косата и ключицата на рамото... Щуро, диво, без задръжки!

Как да изглеждаме непокорна и дива обаче, ако косата ни е тънка, а косъмът фин? Големите проблеми обикновено имат лесни и малки решения – като кутийка с пудра например. Просто поръсете продукта от серията got2b на Schwarzkopf в корена върху суха коса. Друг вариант за нанасяне е с върховете на пръстите. Няма нужда дори да разресвате. Оформете с пръсти или просто разрошете косата. 

Няма по-бърз начин да превърнете безжизнена коса в пълна с енергия, подскачаща грива!

Когато придадете обем на косата с пудрата на got2b, ще можете и по-лесно и за по-дълго да сложите любимите си аксесоари - диадема, тиара, фиби, шноли фуркети и т.н. Те няма да се хлъзгат по косъма, а прическата ви ще запази добрия си вид дълго време.

Обем на косата си може да придадете и със сухия шампоан на същата серия. Той е чудесно решение, когато нямате време за душ, или просто искате да освежите външния си вид, а не желаете да ползвате измиващи продукти всеки ден. Сухият шампоан е щадящ за косата вариант , а има и допълнителни плюсове – придава обем, матира, уплътнява косъма и по-лесно може да оформите косата си след използването му. Косата става не само чиста, но ухае добре, гъвкава е и изглежда свежа. 

Скачай в лятото!

Удобни разфасовки, които да пъхнете в дамската си чанта. Изваждаш, пръскаш и скачаш в купона!
Защото лятото никого не чака. Купонът си тече... Там някъде – на плажа или в клуба с най-готината музика, може би те чака той – с чаровно оформени с вакса иглички и закачлива усмивка. За да погали твоята дива коса...

Повече за продуктите от серията got2be може да видите ТУК.