Лято е и светлите нюанси в косата идват някак естествено. Комбинацията от морска вода и слънце е чудодейна - изглежда, че с косата тя прави точно обратното на резултата, който получаваме върху кожата. 

В случай, че сте от дамите, които все още не са били на море, но бленуват да вкарат малко лято и море в косите си: не се тревожете! Имаме идеално предложение за вас, с което ще изсветлите косата си с няколко тона. Като плюс, ще я хидратирате, а средствата, които ще използваме, са напълно естествени, за разлика от боите за коса. 

#Единствените необходими продукти са 3 супени лъжици мед и 3 супени лъжици канела. В случай, че сте от по-дългокосите дами, увеличете количествата, но запазете техните пропорции. Разбъркайте всичко добре в купичка, загрейте леко на водна баня, а след това намажете сместа. Можете да го направите както по цялата дължина на косата или само в краищата, така и на конкретни кичури, за да изглеждате така, сякаш слънцето ви е целунало. 

#Добре е да нанесете маската на влажна коса. След като я разпределите равномерно, завийте косата си с найлонов плик, а върху него сложете и хавлия, за да се получи затоплящ ефект и да проникне в дълбочина. След около 40 минути можете да махнете хавлията, но оставете маската да действа на косата възможно най-дълго. Ако имате свободно време, 5 часа е идеалният вариант - за това време ефектът ще е най-видим.

След това измийте добре косата си с шампоан, изсушете, оформете и се насладете на резултата. И спокойно се фукайте, че се връщате от море. Дори и да не сте.