Освежаване на уморените очи и покриване на тъмните кръгове и то светкавично! Възможно ли е това?

Съществуват толкова много фактори, които влияят на външния вид на кожата, от диетите до излагането на слънце и стареенето. С течение на времето всички тези фактори в комбинацията с липсата на сън и ежедневната умора, могат да доведат до появата на тъмни кръгове. В действителност, този проблем е доста често срещан, като цели 52% от жените са се сблъсквали с него.

Няма място за паника! Тук е Jean d'Arcel със своята професионална козметика за лице, която е специално разработена, за да се грижи за окоочния контур. Тази революция в грижата за кожата не само ще ви помогне да се справите с тъмните кръгове под очите, но също така ще ви накара да изглеждате много по-свежи и ще премахне изморено изглеждащите очи.

За да се получат желаните резултати, тази професионална козметика за лице притежава комплекс от фавоноиди, аминокиселини, пептиди и хиалуронова киселина, които деликатно хидратират кожата около очите и я активизират, чрез подобряване на кръвоснабдяването ѝ. Тестовете показват, че за кратък период торбичките и тъмните кръгове под очите изчезват напълно.

Използваният халоксил в специално разработената професионална козметика за лице води до заздравяване на най-горния кожен слой, чрез засилване на микроциркулацията и премахване на вредните свободни радикали. Халоксилът има изключително мощно действие и при разграждането на пигментите, което е много важно в борбата с тъмните кръгове под очите. Не на последно място е укрепването и стягането на кожата, което води до премахването на торбичките.

Резултатите са налице почти моментално. Охлаждащият ефект в следствие на хидратирането ще ви даде сияйна кожа, без признаци на умора, просто свежест в най-чист вид.