От безупречния стил до майчинството и брака - по всички тези теми семейство Бекъм са откровени в документалния сериал на Дейвид Бекъм и Netflix.

За никого не е тайна, че Виктория е изключително дисциплиниран по отношение на здравето и физическата си форма. Тя има интензивни ежедневни тренировки с тежести и кардио. Според нея обаче това не е достатъчно. особено важно е какво яде, за да поддържа тонуса си. 

49-годишната съпруга на футболиста се храни по един и същи начин всеки ден в продължение на 25 години, пише Hello Magazine.  

"МАМО, ТИ ЕДНА ЗЪРНЕНА ЗАКУСКА НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ!"

По-рано тази година 12-годишната й дъщеря Харпър разкри обаче друга тайна - на майка й липсват елементарни умения в кухнята. Тя сподели, че майка й не може да приготви дори зърнена закуска. Допъпни обаче, че се справя добре с кюфтетата. Но само когато ги поръчва. 

Снимка: Instagram

Може би това е едно от обясненията за еднотипното хранене на красивата Виктория.

И все пак - какво консумира тя сутрин, обед и вечер. 

ЗАКУСКА

Оказва се, че Виктория се е отказала от традиционния чай на закуска и вместо това всяка сутрин приема по  ябълков оцет.

"Всяка сутрин първото нещо, което правя, е да изпия три супени лъжици ябълков оцет. Следва чаша гореща вода с лимон и няколко кафета", казва тя пред Net-A-Porter.

Снимка: Getty Images

Виктория също така се наслаждава на смути, като смесва ябълки, киви, лимон, спанак, броколи и семена от чиа. 

ОБЯД

Авокадото е една от любимите храни на Виктория. Признава, че яде по няколко на ден. През 2019 г. тя сподели пред The Telegraph, че "изяжда по три-четири авокадо на ден", и именно на тях приписва заслугата за здравата си и сияйна кожа.

Прясната риба също също е любима на модната икона. Тя разкри, че има едно конкретно ястие, което за нея е "променящо живота". освен прясната риба често тя се храни на обяд със скариди с лимон.

ВЕЧЕРЯ

Пош Спайс заменя тестените спагети със спирали от тиквички. Тях хапва със скариди, смесени с цветни зеленчуци.

Понякога пропуска месото и в чинията й има само зеленчуци - грах, краставица, авокадо и броколи.

За много хора е най-трудно да спазват режима си, когато са почивка. Тогава дисциплината сякаш се изпарява, а ни се иска и да се поглезим малко повече. Случва ли се обаче това и на Виктория?

Снимка: Instagram/victoriabeckhamЕто какво хапва съпругата на Дейвид Бекъм по време на почивка