Хидрафейшъл е процедура за онези жени, които предпочитат да имат здрава кожа, а не да маскират проблемите си с фондьотен. Терапията е мултифинкционална, което означава, че с една процедура повлиявате няколко различни проблема. Това е голямо предимство, защото ви спестява както време, така и пари. Освен на лицето, можеда се прилага на гръб, шия, деколте и ръце.

Имате нужда от процедурата хидрафейшъл, ако страдате от:

акне,
розацеа,
имате торбички под очите,
черни точки,
фини бръчки,
пигментни петна,
неравномерен тен,
мазна кожа с разширени пори
нуждаете се от от хидратация и детокс.

Тези проблеми най-често са резултат от различен тип замърсяване, вятър, слънце, влага или стрес, вследствие на които кожата губи своята еластичност. След хидрафейшъл лицето е почистено, ексфолирано и хидратирано.

 

Процедурата включва 5 основни стъпки:

ексфолиация
химичен пилинг
екстракция за справяне с черните точки
регенерация за антиейдж ефект
хидратация

„Никога не съм имала толкова гладко лице” - това беше коментарът на една жена след първата процедура, проведена в салон Murphy. В периода 14 -20 декември декември всеки клиент на салони Murphy, закупил пакет от 3 процедури Hydrafacial, ще получи ваучер на стойност 30 лв., който може да използва за всяка друга козметична процедура.

Препоръчителният брой прцедури зависи най-вече от проблемите на кожата. Добре е, за максимален ефект, да се направят поне 3. Между отделните процедури се оставя период от време, за да си почине кожата. След интензивния курс, процедурата може да се прилага периодично само за поддържане на чистота и гладкост.