Ако искаме кожата на лицето ни да изглежда млада и свежа, неминуемо ще се сблъскаме с хиперпигментацията, която е основен проблем. Кафеникавите и жълти петна създават впечатлението за нездрава, груба и похабена кожа, а те са получават както от вредното въздействие на слънчевите лъчи, така и от хормонални нарушения в организма.

Когато избираме козметика за лице, трябва да бъдем добре информирани за съставките, които се влагат в кремовете за избелване на кожата и изравняване на тена. Традиционните депигментиращи средства в повечето случаи са химически агенти, които са ефективни, но не и безопасни. Дори и да търсим моментален добър ефект, трябва да мислим най-вече за здравето си в дългосрочен план. Има някои природни екстракти, които успешно се справят с хиперпигментацията, без да вредят на здравето ни.

Емулсията за лице „Реджувес” е част от серията висококачествена медицинска козметика, разробатена в Маями от водещи американски дерматолози. Освен растителни екстракти за изравняване на тена, тя съдържа и такива, които действат противовъзпалително, хидратират и подхранват кожата, подобряват нейната еластичност и стимулират производството на колаген. Емулсията за лице „Реджувес” съдържа още растителни стволови клетки от редкия сорт швейцарска ябълка Uttwiler Spatlauber. Това е най-предпочитано, здравословно и мощно антиейдж средство, което изглажда бръчките и възвръща младежкото сияние на кожата.

Емулсията за лице „Реджувес” е уникален продукт, който съвместява най-добрите природни екстракти и осигурява комплексна, безопасна и здравословна грижа за кожата, като действието на всички съставки е доказано и проверено с клинични проучвания за ефективност и безопасност.