Преди броени дни модното дуо КNAPP, съставено от талантливите и вдъхновяващи - Антония Йорданова и Кристина Бъчварова, представи своята нова колекция дамско облекло. 

Предназначена за есенно-зимния сезон, серията включва изключителни модели рокли, сака, блузи, палта и панталони. Носещи изтънчените цветове на есента, дрехите изпъкнаха на арт фона на Cosmo coworking camp (София). Вниквайки в същността на колекция, забелязваме как нюансите на тъмно синьо, зелено, кафяво, червено и жълто се преливат едни в други. Кожените акценти и принтове придават допълнителна дълбочина на дрехите, които придобиват 3-измерна форма. 

А, за малко да забравим да споменем за аксесоарите, изработени от кожа, които обогатяват със стил и елегантност женствената визия KNAPP. 

На фона на приятна dance house музика и коктейл ABSOLUT в ръка, всички ние се насладихме на стилната вечер в компанията на близки и приятели от бранша. 

Видяхме се с любими хора, включително Десислава Стоянова, водеща на "Преди обед" (bTv), оперната певица - Пламена Гиргинова, DJ-ят Николай Ваджаров, фотографът Георги Андинов и изпълнителката Прея. 

"Благодарим на всички, които успяха да дойдат вчера smile emoticon Винаги е вълнуващо да споделим с вас какво сме създали! Благодарим още веднъж на ABSOLUT, на най-красивото място в София: Cosmos coworking camp и на Ирина Попова за най-вкусните шоколадови трюфели", сподели Антония Йорданова, днес след събитието. 

В галерията, която следва, ще имате възможността да видите кадри от модната вечер "The lost observatory collection AW15/16" и да усетите неподправената атмосфера.