Някога събуждали ли сте се без да харесвате себе си? Защото имате няколко килограма над приемливото от обществото тегло или защото смятате, че не сте достатъчно красива. Това е чувство,  с което много жени се борят ежедневно.

За пример ви показваме известния модел с извивки в размер XL Ашли Греъм. Тя нашумя, защото е различна. Дръзка да изрази себе си - без скрупули. Направи на пух и прах индустрията на красотата, но не крие, че й отнело години да изгради позитивна психическа настройка.

Още от малка Ашли мечтаела да бъде модел. Когато започнала опитите си с кастинги на 18 години, често била отхвърляна и на косъм да се откаже от мечтата си. Тогава майка й казала “Твоето тяло ще промени живота на някой друг“. И я насърчила да продължи, “Не се отказвай и започни да говориш с повече любов за себе си!“.

В резултат Греъм измислила позитивна мантра, която да си повтаря абсолютно всеки ден, гледайки се в огледалото, веднага след като се събуди. И това променило живота й:

“I am bold. I am brilliant. I am beautiful.” (Аз съм смела. Аз съм блестяща. Аз съм красива.)

И ”Beauty beyond size“ (Красота отвъд размерите)

Ашли Греъм, която скоро ще бъде съдия в “America’s Next Top Model” продължава да вдъхновява жените по цял свят. Снимките си в Instagram, където има 6 млн. последователи,  тя отбелязва с  тага #beautybeyondsize с надежда да популяризира позитивното възприятие към собственото тяло.