След Nude face през 2018 година, 2019 ни посреща с йога face.

„Хипер освежена, бляскава, естествено изглеждаща кожа“ – такава ще е кожата на дамите, които се гримират през 2019 година.  

Гуруто на грима при знаменитостите Сара Хил споделя, че тази визия на кожата дава усещането, че преди това сте били на йога тренировка и лицето ви излъчва спокойствие и бодрост. За тази грим визия тя смесва фондьотен, олио/серум/ за лице, строубинг крем и течен хайлайтър. Размесва ги в дланите си, след което нанася на лицето. Основата е задължителна стъпка, ако използвате фондьотен или друг вид крем за коригиране на недостатъци по кожата. Той не само прави вида й безупречен през целия ден, но и кожата е гладка и без видими несъвършенства и недостатъци.

Йога face е чудесен грим за зимата, защото добавя допълнителни слоеве за защита и хидратация към кожата. Кожата сякаш свети. Тя изглежда здрава, блестяща, сияйна, чиста и най-важното естествена. Ако искате да фиксирате грима си, уверете се, че използвате формула, която не съдържа алкохол. Така ще добавите и допълнително хидратация към кожата.

Кажете сбогом на матовото. Време е да заблестите!

Около света с Avon

Създателят на “най-черното черно” Стюърт Семпъл обяви появата на още по-черно черно. Той описва новия пигмент като “черна дупка в шишенце” и вече всеки може да си купи от боичката. “Черно 3” поглъща до 99% от видимата светлина и когато боята се нанесе върху триизмерен обект, той изглежда буквално като двуизмерна черна дупка.

Снимка: Росица Николова

В черен цвят е и серия Planet Spa на Avon. Тя е с Корея актуалния напоследък черен въглен. В тази козметика той идва от Корея. Серията включва маска, ексфолиант, почистваш и гъба и е предназначена за спа грижа в градски условия.

Козметичното приключение около света на Avon продължава с „посещение“ в Южна Америка. Серията Encanto е best saler за 2018 г. там. Продуктите са 5 в поредица от условно обособени 2 линии – розова и синя. Съставките са екзотични, идващи от растения от Южна Америка. Серията е насочена към чувствените и женствени жени, които обичат използването на козметика да е като специален ритуал.

Снимка: Росица Николова

Мission е висок клас японска козметика на Avon. Мission Y е насочена към добрата хидратация и подхранване. Мission Eclat е за жените на възраст между 25 и 40 лв.