Страхотни новини за всички малки почитатели на Джейк и пиратите от Невърленд! От понеделник в книжарниците те ще открият нови книги с любимите герои от анимационния сериал на Disney Junior. Това са книгите „Малки пирати”, „Пиратски приключения”, „Джейк” и „Йо-хо-хо” на издателство „Егмонт България”. Нека сега да ви разкажем малко повече за всяка една от тях...


„Пиратски приключения”

Това е страхотна занимателна книга с лепенки. Тя ще срещне децата с Джейк и ще ги увлече в невероятни приключения с пиратите от Невърленд. Очакват ги много загадки, които само един истински пират може да разгадае. Джейк ще предизвика уменията им по съобразителност и логика, за да докажат, че са истински готови за изпитания по пиратски. Да не забравяме и чудесните пъстри лепенки, които ще открият в книгата и с които може да украсят каквото си поискат.

„Малки пирати”


Красивата илюстрована книга ще подтикне малчуганите да преживеят невероятно пиратско приключения. Те ще станат част от пиратския екипаж и ще последват смелите моряци, впуснали се в ново приключение със забавни пиратски песни. Просто няма как да устоиш и да не последваш музиката с Джейк.