.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кои са българските модни икони за 2018 година

LadyZone.bg | преди 44 седмици
Снимка: Хайлайф / Академия за мода

Мая Манолова, омбудсман на Република България, получи специална награда за най-стилен политик и общественик по време десетата церемония по връчването на призовете „БГ модна икона“ на Академията за мода, която по традиция отличава най-елегантните и успешни българи.

бг модна икона
Снимка: Хайлайф / Академия за мода

Мая Антова и Юлияна Дончева бяха отличени в категория „Бизнес“, Яна Маринова и Орлин Павлов в категория „Изкуство“.

бг модна икона
Снимка: Хайлайф / Академия за мода
бг модна икона
Снимка: Хайлайф / Академия за мода

„БГ модна икона 2018“ в категория „Култура“стана Жаклин Вагенщайн, а Кристина Патрашкова грабна отличието в раздел „Медии и журналистика“.

бг модна икона
Снимка: Хайлайф / Академия за мода

Официалната церемония се състоя на 12 декември, а събитието събра едни от най-влиятелните личности в обществото и публичното пространство. Отличията връчиха предишни носители на приза „БГ модна икона“: Илиана Раева, Илияна Захариева, Капка Амзина, Ники Сотиров, Ники Кънчев и Ники Илиев.

В началото на церемонията проф. Любомир Стойков изтъкна: „Днешното ни общество изпитва остра необходимост от стойностни лидери на мнение и положителни образци за стил и поведение. Силно се надявам, че със своите награди Академията за мода дава своя принос за издигане на визуалната култура и за открояване на добрата репутация и професионализма от фалша, имитациите и съмнителната популярност“.

В ревю-спектакъла по повод десетото юбилейно издание на наградите „БГ модна икона'' за първи път в България беше показано ревю с метални рокли – творби на българския скулптoр Живко Седларски.

По един тоалет, тематично подбран за събитието, показаха и носителите на „Златна игла“: Жана Жекова, Иван Донев, Мариела Гемишева, Вяра Георгиева, Теодора Спасова, Антония Йорданова, Меги Петкова и Николай Божилов.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите