.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Райската фотосесия на Анелия и Венци

Васил Богданов | преди 3 седмици
Снимка: Андро Дюлгерян
Райското пръскало в Стара планина е най-високият постоянен водопад на Балканския полуостров с пад на водата 124 метра!

Това е следсватбената фотосесия на Анелия и Венцислав от гр. Левски, направена на 7 юли 2019 г. до Райското пръскало в Стара планина – най-високият постоянен водопад на Балканския полуостров с пад на водата 124 метра!

Публикуваме снимките с разрешението на фотографа Андро Дюлгерян, който сподели специално за LadyZone любопитни подробности за двойката и за фотосесията:

„Анелия и Венци трябваше да се оженят в Плевен на 20 април, събота. Този ден бях ангажиран и обещах да им подаря следсватбена фотосесия, ако преместят сватбата за 19 април. Съгласиха се и понеже са планинари, им предложих снимките да бъдат на Райското пръскало.

Планирахме фотосесията за началото на юни, когато водопадът е най-силен, но времето бе много дъждовно и отложихме за първата ми свободна неделя – 7 юли.

Качихме се горе заедно с тяхната приятелка Грета Чолакова, която много ни помогна за снимките.

Беше труден снимачен ден, от 8 сутринта до 8 вечерта, а и предната нощ бях спал само 4 часа, тъй като снимах сватба.

Тръгнахме от Паниците и снимахме на няколко локации. Обличането на официалните дрехи (роклята е дело на Стоян Радичев от Асеновград) и гримирането на булката беше на хижа Рай. Хората в планината ни се радваха и пожелаваха много щастие на двойката. Освен жаркото слънце имахме и друго изпитание – Венци беше забравил колана си, а панталонът му падаше, но се справихме (смее се).

Няма думи, които могат да опишат чувствата и емоциите ни от крайния резултат.“

Райската фотосесия на Анелия и Венци
Снимка: Андро Дюлгерян

В галерията можете да видите и любопитни кадри от самия работен процес, предоставени на LadyZone от Андро Дюлгерян.

Райската фотосесия на Анелия и Венци, фотограф: Андро Дюлгерян

Сватбената фотосесия на Вели и Тома на връх МусалаЕкзотични кадри от 2925 метра надморска височина Три чудесни дни в Стара планина (х. Рай – х. Амбарица – х. Добрила – Сопот)(ГАЛЕРИЯ и ВИДЕО)

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите