.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Размисли от Дорис Дей

LadyZone.bg | преди 4 години
Дорис Мари Ан Капелхоф е истинското име на известната от 50-те и 60-те години на миналия век американска актриса и певица

Дорис Мари Ан Капелхоф е истинското име на известната от 50-те и 60-те години на миналия век американска актриса и певица. Като малката искала да стане балерина, но претърпяла инцидент, който не й позволил да се занимава повече с балет. След това тя открива пеенето. През цялата си кариера Дорис Дей е имала повече от 20 хита в топ 10 на британската и американска класация. Сред тях са "Que Sera, Sera" и "Secret Love". Нейният първи хит "Sentimental Journey" излиза през 1945 г., който е посветен на носталгията по родния край. На името й се водят повече от 600 песни.

Размисли от Шърли ТемпълПоклон пред таланта й!


Нейният първи филм с главна роля бил Romance on the High Seas (1948). Следват My Dream Is Yours (1949) and It's a Great Feeling (1949). Публиката я заобичала заради красотата й и невероятния глас.

През 1976 година се омъжва за четвърти път. След развода през 1980 г.решава да посвети живота си на животните и да се бори за техните права.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите