.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Излиза биография на Катерина Евро

LadyZone.bg | преди 23 седмици
Книгата обещава да ни върне в лудите и щастливи години на българското кино и да съпреживеем един бурен и стремителен живот

Една книга обещава да ни върне в лудите и щастливи години на българското кино и да съпреживеем един бурен и стремителен живот, в който любовта, приятелството и страстта са движещата сила. На 11 април от 19:30 ч. в Клуб 1 на НДК предстои премиерата на биографията на обичаната от много българи Катерина Евро.

Катерина Евро

Освен главният виновник за събитието, на премиарата ще бъдат и някои от персонажите в книгата - Мартина Вачкова, Виктор Калев, Камен Воденичаров, Любен Чаталов, Георги Мамалев и, разбира се, Диляна Ценова Гогова, автор на текста!

Организаторите обещават музика, литература, спомени за кино и театър...И ОЩЕ НЕЩО! Събитието е ограничено за лица под 18 години!

Катето Евро издаде книга по случай 60-ия си рожден ден„Тетрадка за рецепти и спомени” излиза официално на 26 септември

На моята внучка

Мила моя Катерина, казват, че когато носиш името на някого, наследяваш неговия характер и късмета му. Не знам дали е истина, но много ми се иска да бъдеш толкова щастлива, колкото аз съм била през живота си. Да бъдеш обградена от най-добрите приятели, да срещнеш истинската любов и да имаш най-прекрасните деца. Надявам се, че един ден, когато прелистваш тази книга, няма да се срамуваш, че носиш моето име. Обичам те!

Катерина Евро

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите